Actualitat
Nous productes, obertures, notícies, visites a fires…
Viu un Nadal ben dolç!
El Nadal és l’època més màgica de l’any i a PaVic ens agrada celebrar-la preparant amb delicadesa i afecte propostes […]
Eukarya, la nova xocolata de PaVic
La darrera incorporació a la col·lecció de productes propis de PaVic és la xocolata. S’anomena Eukarya i es tracta d’una […]
El Gurbi, la nova botiga de PaVic
El forn, pastisseria i degustació, el Gurbi, ja està obert. La nova botiga de PaVic ofereix una àmplia varietat i […]
L’equip de pastisseria, protagonista a la revista Dulcypas
L’equip de pastisseria de PaVic ha estat protagonista a la revista Dulcypas, el principal referent a Espanya per als professionals […]
Roses per al Sant Jordi d’estiu
Aquest any, el 23 de juliol, és Sant Jordi d’estiu. Reviu la festivitat amb les nostres roses dolces de Sant […]
Participa i guanya un pastís i un esmorzar
Estrenem pàgina web (pavic.cat) i ho volem celebrar d’una manera especial fent dos sorteigs a dos dels nostres perfils d’Instagram: […]
Sorteig Instagram: bases legals
Aquestes són les bases legals dels dos sorteigs organitzats a dos dels perfils d’Instagram de PaVic:
Les coques de la Revetlla de Sant Joan
Arriba una de les festes populars del nostre calendari, la Revetlla de Sant Joan, i amb ella, el dolç tradicional […]
El cor per al Dia de la Mare
El primer diumenge del mes de maig és el Dia de la Mare. Els fills i les filles tindran l’oportunitat […]
Roses i pa de Sant Jordi
Aquest Sant Jordi serà molt diferent per la situació de confinament, però des de PaVic volem que, tot i les […]
Mones solidàries per al personal sanitari de Vic
‘Gràcies per ser-hi’ és el nom de la iniciativa solidària creada per repartir mones de Pasqua als professionals sanitaris dels […]
Mones i figures de xocolata per a tots els gustos
Aquest any, #jotambévulllamona!
S’acosta una tradició dolça al nostre calendari marcada per les mones de Pasqua. Aquest any, a causa del […]
Mesures adoptades davant el confinament
Amb l’objectiu de col·laborar en la contenció del COVID-19 i per tal de fer front a l’emergència sanitària PaVic comunica […]
PaVic visita Sigep, la fira internacional de la pastisseria i el gelat
Tres dies intensos descobrint les últimes novetats a un dels escenaris gastronòmics més importants del sector: Sigep, que es va […]
El nostre pinyó dolç
Individual de caramel, vainilla i pinyons del Montseny, amb xocolata Zephir Caramel.
Una aposta deliciosa per sorprendre a taula.
La versió moderna del clàssic mel i mató
Cremós de mató amb interior de nous caramel·litzades, banyat de blanc vellut, sobre una base de pa de pessic.
La tradicional coca d’anís
Deliciosa massa de coca de forner, marcada i estirada a mà, cuita amb forn de sola i banyada d’anís.
Per llepar-se’n […]
Panettone de ratafia, l’imprescindible per als amants d’aquest licor
Incorporem el panettone de ratafia, resultat entre el dolç tradicional de la gastronomia italiana i la ratafia, el licor casolà […]
L’Oió, la caca de l’Arale en dolç
PaVic va elaborar de forma temporal i exclusiva els postres per celebrar el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic. […]