Lluc Crusellas, actual pastisser de El Carme Pastisseria, s’ha convertit en el millor xocolater estatal al prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters (WCM) i competirà la final mundial del certamen l’any vinent a París al costat dels millors pastissers del món. Per arribar fins aquí, Crusellas va haver de superar quatre proves pràctiques: crear una escultura de disseny; muntar un pastís amb tres ingredients obligatoris (xocolata, fruita i un de proximitat); elaborar un snack de xocolata amb ingredients d’origen vegetal; i presentar un bombó elaborat a partir d’ingredients naturals.

El Word Chocolate Masters (WCM), convocat per la marca Cacao Barry, és l’única competició mundial que busca el talent creatiu entre els millors professionals de la gastronomia, pastisseria i xocolateria i on es reivindica l’artesania combinada amb la ciència, el disseny i la tecnologia. En els propers dies, Crusellas ja començarà a preparar-se per encarar una nova etapa plena de reptes majúsculs i de màxim nivell.

Enhorabona, Lluc!

PaVic_WCM