PaVic

Una història lligada a la tradició flequera de la comarca d’Osona

Una passió compartida

PaVic neix l’any 1956 arrel de l’acord de 14 forners de Vic i rodalies amb la finalitat d’unir esforços i concentrar-los en un únic centre de producció ubicat a la Carretera de Roda de Vic.

La filosofia d’empresa s’ha basat, des del primer dia, en la recerca de la qualitat i l’especialització fent ús de matèria de primera qualitat i de sistemes de treball que aporten les propietats organolèptiques i nutricionals adequades als nostres productes.

L’ofici de forner ha viscut una important evolució i els processos de treball s’han anat modernitzant. Durant la llarga trajectòria de

l’empresa, la innovació sempre ha estat present en el nostre dia a dia, fet que ha suposat canvis significatius. Uns exemples són el pas de la fermentació directa a la fermentació controlada i l’ús de massa mare de cultiu natural.

La nova seu al Parc d’Activitats Econòmiques de Vic ofereix unes instal·lacions modernes que permeten a l’empresa modernitzar el sistema i l’espai de treball i adaptar-se a les noves tendències del sector, mantenint sempre els productes i les tècniques, que van canviant amb el pas dels anys però que formen part de l’essència de l’ofici.