Aquestes són les bases legals dels dos sorteigs organitzats a dos dels perfils d’Instagram de PaVic: @elcarmepastisseria i @lavienesavic. Regalem un pastís de la línia creativa de la pastisseria El Carme i un esmorzar per a dues persones per gaudir al forn desgustació La Vienesa.

Per participar-hi només has d’entrar als dos perfils d’Instagram i seguir les instruccions explicades a la publicació del sorteig. T’animem a participar-hi!

SORTEIG “ESTRENEM WEB” ALS DOS DELS PERFILS D’INSTAGRAM DE PAVIC 

PANIFICADORA VIC, S.A, d’ara endavant PAVIC, amb domicili social al CARRER MAS DE LA MORA, 9. VIC i NIF A08099897 organitza 2 SORTEJOS “ESTRENEM WEB”, adreçat als seguidors dels dos perfils d’Instagram: @elcarmepastisseria i @lavienesavic 

  1. Pot participar qualsevol persona resident a Catalunya que tingui mínim 14 anys, sempre que compti amb el consentiment dels seus pares o tutors. Si la persona guanyadora és menor de 18 anys, haurà de recollir el premi acompanyada dels seus pares o tutors legals. 
  1. Per participar en el sorteig,  les persones hauran de ser seguidores del perfil d’Instagram (@elcarmepastisseria o @lavienesavic) d’acord al sorteig del compte que participin, donar m’agrada a la foto i mencionar a una persona als comentaris. Els participants poden generar tants comentaris com desitgin, sempre esmentant a persones diferents. La participació al concurs és gratuïta. 
  1. El termini de participació serà des del 18 de juliol de 2020 a les 12h al 25 de juliol de 2020 a les 12h. 
  1. Premi: Un pastís en format gran o cinc pastissos individuals a escollir de la línia creativa de El Carme per a la persona guanyadora del sorteig realitzat a través del compte d’Instagram @elcarmepastisseria i un esmorzar per a dues persones (entrepà o peça de brioixeria més un cafè, un suc de fruita o un refresc) per a la persona guanyadora del sorteig executat a través del compte d’Instagram @lavienesavic. El premi tindrà una validesa de 6 mesos després d’haver anunciat la persona guanyadora.  
  1. La persona guanyadora de cada sorteig serà escollida a l’atzar a través d’una eina online generadora de números aleatoris el 25 de juliol de 2020. També s’obtindran dues persones de reserva per a cada sorteig. 
  1. La persona guanyadora de cada sorteig s’anunciarà el 25 de juliol de 2020 publicant el seu nom a la publicació del sorteig i, per tal de formalitzar el premi, també es contactarà via missatge privat. Si les persones guanyadores no s’identifiquen en el termini de 7 dies naturals, aquestes perdran el dret a premi i automàticament s’adjudicarà el premi al primer suplent, el qual tindrà dos dies per reclamar el premi. En cas que no reclamés, s’adjudicarà el premi al segon suplent seguint el mateix procediment. Si el premi no és reclamat per cap persona, el sorteig quedarà desert.     
  1. La participació en els dos sortejos suposa l’acceptació d’aquestes bases. PAVIC es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les condicions del sorteig, fins i tot declarar la seva anul·lació. 
  1. Per informació relativa a la protecció de dades, es recomana contactar amb PAVIC a través del següent correu electrònic: info@pavic.cat 
  1. Davant de qualsevol imprevist, PAVIC es reserva el dret de prendre decisions. 

Vic, 18 de juliol de 2020.