El forn de pa i degustació La Vienesa, fins ara a la rambla del Passeig de Vic, canvia de nom i de localització. A partir del 15 de novembre, La Vienesa serà Verdaguer, en referència al seu nou emplaçament a un dels carrers més emblemàtics de la ciutat de Vic, el carrer Verdaguer.

La botiga, amb el mateix equip d’atenció al públic que La Vienesa, continuarà apostant per oferir una àmplia varietat i especialitat de pans, brioixeria, pastisseria fresca, xocolates Eukarya, a més de cafè, sucs naturals, begudes no alcohòliques, entrepans freds, pastissos a tall i altres complements que es podran consumir a la zona de degustació. Coincidint amb les festivitats i diades del calendari, s’oferiran elaboracions tradicionals, entre els quals els panettones i els torrons, que es vendran durant l’època nadalenca.

Verdaguer disposa d’un espai de 150 metres quadrats repartits en una única planta amb una zona de eca, un obrador i una zona de degustació interior, complementada per una barra amb vistes a l’emblemàtic carrer Verdaguer i una terrassa exterior.