El forn, pastisseria i degustació, el Gurbi, ja està obert. La nova botiga de PaVic ofereix una àmplia varietat i especialitat de pans, brioixeria i pastisseria de tendència i clàssica, a més del cafè, els sucs naturals i altres complements. L’espai compta amb un obrador propi per tal d’elaborar i coure al moment i per servir productes recents (freds i calents) a qualsevol hora del dia. L’oferta de productes propis es complementa amb la venda de canelons de la Crossandra, de làctics de la Granja Armengol, de gelats i amb la possibilitat de fer un vermut a l’espai de degustació.

A diferència de la resta de les botigues, el Gurbi està obert a la franja horària del migdia per conciliar els horaris comercials i laborables d’una gran part de públic. L’horari de la botiga és de dilluns a divendres de 2/4 de 8 del matí a les 8 del vespre; els dissabte de 2/4 de 8 del matí a les 2 del migdia i els diumenges de les 8 del matí a les 2 del migdia.

Amb aquesta nova botiga, PaVic té l’objectiu de donar servei al poble de Gurb i d’establir un punt de venda en una ubicació propera a Vic, ben comunicada i amb la possibilitat d’aparcament propi per vehicles i bicicletes.

Segueix totes les novetats del Gurbi al nostre perfil d’Instagram: @gurbi_degustació