Productes

Tradició, innovació, productes que formen part 
del dia a dia i dels moments més especials

Pa

L’ofici de saber esperar 

Un pa de qualitat s’aconsegueix amb una gran dosi de paciència i compromís però, per sobre de tot, amb un equip humà capaç d’aplicar la passió i la creativitat que requereix aquest ofici. PaVic és una companyia en constant evolució, sempre buscant la màxima qualitat del producte.

La matèria primera de qualitat i la massa mare de cultiu pròpia acompanyada d’un llarg procés de fermentació donen a tots els nostres pans una textura, un sabor i una aroma diferenciada.

Pa a la pedra

Pa elaborat amb farina mòlta a la pedra, destaca per la crosta cruixent, la tonalitat fosca i el gran alveolat. D’excel·lent conservació i nutricionalment molt ric. Ideal per fer pa amb tomàquet i combinar amb embotits locals.

Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge

Dalí

El pa de tres banyes, imita els pans característics de la façana del Museu Dalí. Elaborat amb farina de blat i de blat de moro, que li dona l’aspecte groguenc. Conté pipes de gira-sol.

Ho trobaràs a totes les botigues de dimarts a dissabte

Barra de tradició francesa amb llavors

Sabor i aroma intens. A l’interior conté lli marró i sègol i a l’exterior està coberta de sègol, sèsam, lli i pipes de gira-sol. Una autèntica explosió de cereals! (Disponible els mesos de tardor i hivern)

Disponible a totes les botigues de dimarts a dissabte

Integral 100%

Pa elaborat amb farina cent per cent integral, que conserva la totalitat del gra. Aporta una gran quantitat de fibra.

Ho trobaràs a totes les botigues de dimarts a dissabte

Barrot rústic

Crosta cruixent i molla humida. Pa elaborat amb una llarga fermentació en bloc, li aporta un sabor i un punt d’acidesa equilibrat.

Ho trobaràs a totes les botigues de dilluns a diumenge

Barreta girada

D’aspecte rústic i amb forma d’espiga. Es caracteritza per la seva crosta cruixent i el seu sabor intens.

Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge

Pa de kamut

Pa elaborat íntegrament amb farina de kamut. Destaca per aportar excel·lents propietats nutricionals. És fàcil de digerir.

Ho trobaràs a totes les botigues només dimecres i divendres

Barrot rústic integral

Crosta cruixent i molla humida. S’elabora amb el cinquanta per cent de farina blanca i el cinquanta per cent de farina integral.

Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge

Pa de Valls

Crosta fina i textura suau. Porta llet i mantega. D’excel·lent conservació.

Ho trobaràs a totes les botigues només dimarts i dissabte

Barra gallega

Sabor intens, crosta cruixent i d’alveolat pronunciat.

Disponible a totes les botigues de dilluns a dissabte

Pa d’espelta

Pa elaborat amb farina cent per cent d’espelta. Sabor intens, molla densa i crosta cruixent. És ric amb hidrats de carboni i proteïnes.

Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge

Panet de llet

Crosta fina i textura suau. Elaborat amb llet líquida i mantega, marcat a mà. Destaca per tenir una excel·lent conservació.

Ho trobaràs a totes les botigues de dilluns a diumenge