Productes
Tradició, innovació, productes que formen part
del dia a dia i dels moments més especials
Pa
L’ofici de saber esperar
Un pa de qualitat s’aconsegueix amb una gran dosi de paciència i compromís però, per sobre de tot, amb un equip humà capaç d’aplicar la passió i la creativitat que requereix aquest ofici. PaVic és una companyia en constant evolució, sempre buscant la màxima qualitat del producte.
La matèria primera de qualitat i la massa mare de cultiu pròpia acompanyada d’un llarg procés de fermentació donen a tots els nostres pans una textura, un sabor i una aroma diferenciada.
Pa a la pedra
Pa elaborat amb farina mòlta a la pedra, destaca per la crosta cruixent, la tonalitat fosca i el gran alveolat. D’excel·lent conservació i nutricionalment molt ric. Ideal per fer pa amb tomàquet i combinar amb embotits locals.
Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge
Dalí
El pa de tres banyes, imita els pans característics de la façana del Museu Dalí. Elaborat amb farina de blat i de blat de moro, que li dona l’aspecte groguenc. Conté pipes de gira-sol.
Ho trobaràs a totes les botigues de dimarts a dissabte
Barra de tradició francesa amb llavors
Sabor i aroma intens. A l’interior conté lli marró i sègol i a l’exterior està coberta de sègol, sèsam, lli i pipes de gira-sol. Una autèntica explosió de cereals! (Disponible els mesos de tardor i hivern)
Disponible a totes les botigues de dimarts a dissabte
Integral 100%
Pa elaborat amb farina cent per cent integral, que conserva la totalitat del gra. Aporta una gran quantitat de fibra.
Ho trobaràs a totes les botigues de dimarts a dissabte
Barrot rústic
Crosta cruixent i molla humida. Pa elaborat amb una llarga fermentació en bloc, li aporta un sabor i un punt d’acidesa equilibrat.
Ho trobaràs a totes les botigues de dilluns a diumenge
Barreta girada
D’aspecte rústic i amb forma d’espiga. Es caracteritza per la seva crosta cruixent i el seu sabor intens.
Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge
Pa de kamut
Pa elaborat íntegrament amb farina de kamut. Destaca per aportar excel·lents propietats nutricionals. És fàcil de digerir.
Ho trobaràs a totes les botigues només dimecres i divendres
Barrot rústic integral
Crosta cruixent i molla humida. S’elabora amb el cinquanta per cent de farina blanca i el cinquanta per cent de farina integral.
Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge
Pa de Valls
Crosta fina i textura suau. Porta llet i mantega. D’excel·lent conservació.
Ho trobaràs a totes les botigues només dimarts i dissabte
Barra gallega
Sabor intens, crosta cruixent i d’alveolat pronunciat.
Disponible a totes les botigues de dilluns a dissabte
Pa d’espelta
Pa elaborat amb farina cent per cent d’espelta. Sabor intens, molla densa i crosta cruixent. És ric amb hidrats de carboni i proteïnes.
Disponible a totes les botigues de dilluns a diumenge
Panet de llet
Crosta fina i textura suau. Elaborat amb llet líquida i mantega, marcat a mà. Destaca per tenir una excel·lent conservació.
Ho trobaràs a totes les botigues de dilluns a diumenge