La xocolata de PaVic

Una xocolata d’autor única que combina els millors cacaus, de diferents orígens, amb una selecció d’ingredients que aporten textures i sabors sorprenents.

Eukarya neix de la inquietud i la il·lusió de PaVic i el seu equip humà per desenvolupar una línia pròpia de xocolates, torrons i altres productes que incorporen la xocolata com a principal protagonista.

El seu nom, Eukarya, prové de les cèl·lules que formen la fava del cacau: les eucariotes; i posa en valor l’origen i l’essència del producte. Trobareu els productes Eukarya als establiments de PaVic.

XOCOLATES

Black

Xocolata negra 60 %, de conjunt dolç, amb notes àcides.

Blank

Xocolata blanca, dolça amb matisos làctics.

Milk

Xocolata amb llet, dolça i agradable, amb un punt de cacau elevat que li aporta intensitat.

Kafè

Xocolata negra 60 % combinada amb cafè torrat. Aroma càlida i textura cruixent.

Likorice

Xocolata blanca amb una subtil nota de regalèssia que li aporta sabors florals i de fusta.

Crokant

Xocolata amb llet i ametlla caramel·litzada. Una tauleta dolça i cruixent.

Karamel

Xocolata blanca amb caramel i tocs intensos de toffee.

Basilik

Xocolata blanca amb alfàbrega i iogurt. Una combinació d’herba aromàtica amb un punt d’acidesa.

Citriks

Xocolata negra 60 %, amb llima i taronja. Un joc de contrastos.

Madagaskar

Xocolata negra, 75 %, contrastos amargs, amb notes de fruits vermells.

TORRONS

Negre 75 %

Torró de xocolata negra amb trufa negra. Pura intensitat.

Cafè

Torró de xocolata amb llet, praliné i cruixent de cafè.

Cítrics

Torró de xocolata blanca amb yuzu i llima. Un contrast de sabors dolços i cítrics.

Tropical

Torró de xocolata amb llet i coco ratllat, amb cremós de xocolata blanca i matisos tropicals de mango i fruits de la passió.

Neules

Torró de xocolata amb llet, praliné i viruta de neula que ressalta amb la textura fina de la xocolata

Festucs

Torró de xocolata blanca i praliné de festuc. Una combinació dolça amb un petit toc de sal.

Speculos

Torró de xocolata amb llet, praliné i galeta speculos, que aporta notes especiades al torró.

Gerds

Torró de xocolata blanca i gerds. Un sabor i un color sorprenents.

Blat de moro

Torró de xocolata amb llet i kikos. Una cruixent combinació de dolç i salat.

Praliné

Torró de xocolata amb llet i praliné d’avellanes.