Lluc Crusellas
Nascut a Santa Eulàlia de Riuprimer, Lluc Crusellas decideix emprendre la seva carrera com a pastisser als 17 anys. És llavors quan estava cursant el batxiller i Nandu Jubany li obre les portes del seu restaurant perquè passi un estiu a la partida de postres. En acabar batxillerat, comença la seva formació com a pastisser.
L’escola de postres Espai Sucre i el seu curs anual, és la primera presa de contacte amb les pràctiques al restaurant Espai Sucre. Allí aprèn de la mà del cap de cuina del moment, Ricard Martínez.
Posteriorment, nodreix la seva formació a l’escola Hofmann, on aprèn les bases de la pastisseria de la mà del professor Eric Ortuño.

En acabar el curs, Lluc decideix començar unes pràctiques a La Pastisseria Barcelona, on en acabar aquestes pràctiques, Josep Maria Rodríguez l’incorpora dins del seu equip. És allà quan aprèn els mètodes de producció, organització i equip.
Amb 25 anys, Lluc Crusellas és el cap de pastisseria del Carme Pastisseria. La seva arribada, el setembre del 2017, va permetre fer un canvi de tendència i modernitzar els productes. A partir d’aquell moment són les ganes i l’ambició de créixer i arribar a nous límits que fan que Lluc Crusellas es desenvolupi de manera exponencial i creixi dins del sector de la pastisseria i la xocolateria.
El moment àlgid és quan, al 2021, es proclama millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el WORLD CHOCOLATE MASTERS SPAIN i, un any més tard, al 2022, aconsegueix ser millor xocolater del món guanyant la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.


Eukarya
Parc d’Activitats Econòmiques d’Osona
Carrer Mas de la Mora, 9
08500 Vic I Barcelona
Crèdits fotografia: Ivan Raga i Jordi Foto.
Copyright 2022 Pavic | Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies | Condicions de venda